Béres Actival Kid Gumivitamin gumitabletta

Ára: 2599 Ft
Egységár: 52 Ft/db
Kiszerelés: 50 db
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2020.10.01 - 2020.10.30

Az őszi időszakban fontos lehet a megfelelő vitamin kiegészítés!
A Béres Actival Kid Gumivitamin korszerű összetételű, cukormentes és finom gumivitamin elsősorban gyermekeknek. A benne lévő összetevők közül az A-, B6-, B12-, C-, D3 -vitamin és folsav hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéshez szükség van D-vitaminra. Már 3 éves kortól adható.

Forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt.
1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!