Nottevit Immuno Sleep étrend-kiegészítő kapszula

Ára: 3399 Ft
Egységár: 113,3 Ft/db
Kiszerelés: 30 db
Egészségpénztári kártya terhére megvásárolható: Nem
Az akció időtartama: 2021.01.01 - 2021.01.31

Immunrendszerünk működése az éjszakai alvás közben aktívabb, ezért a kevés vagy rossz minőségű alvás legyengítheti azt. Az új Nottevit Immuno Sleep kapszula az esti stresszoldó, alvást támogató növényi kivonatok mellett 2000 NE (nemzetközi egység) mikrokapszulázott, növényi eredetű D-vitamint, C-vitamint, szerves szelént és cinket tartalmaz.
Forgalmazza: Gemil Pharma Zrt., 1124 Budapest, Fürj utca 2.

  • A kék ponttal jelölt készítmények vény nélkül kapható gyógyszerek. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A zöld ponttal jelölt termékek gyógyszernek nem minősülő, egyéb készítmények. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
  • A piros ponttal jelölt termékek orvostechnikai eszközök vagy vény nélkül kapható, nem támogatott gyógyászati segédeszközök. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A Gyöngy Patikák főbeszállítója a Hungaropharma Zrt., Magyarország vezető gyógyszer nagykereskedője.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót (gyógyászati segédeszközök esetén a használati útmutatót), vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!